RO Study
👤
Stefania261240
Stefania261240
04-02-2024
Istorie
a fost răspuns
Ajutați-mă vă rog la istorie
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Un Unghi Exterior Triunghiului isoscel ABC Are Masura De 110grade ,atunci Determinati Masurile Unghiurile Interioare Triungiului ABC. Daca Puteti Sa O Rez
Reprezentati Grafic In Acelasi Sistem De Axe Functiile F,g:R-R In Cazul F(x)=2x+1 Si G(x)=x-2
Cum Se Rezolva Aceasta Problema La Matemati Ca:scrie Trei Perechi De Numere Naturale Care Au Produsul Egal Cu Catul Lor.
Buna Ziua Am Mai Folosit Acest Site Pt Ami Face Tema Si Am Fost Foare Multumit Acum Vin Cu Inco O Problema Si Va Rog Sa Ma Ajutati Aceasta Tema Este Pentru Main
Stabileste Formulele Chimice Pentru Elementul Z=16 , In Compusii Cu Hidrogenul Si Oxigenul . - Determina Valenta Sodiului In Na2O Si A Fe2O .
Costel Si Radu Trag Cu Arcul La Tinta.ei Au Stabilit Urmatoarele Reguli De Joc: Fiecare Copil Trage 15 Sageti , Pentru O Aruncare Corecta Primeste 8 Puncte, Pen
Vreau O Rezolvarela O Fabrica De Conserve S-au Adus 85 De Lazi Acate 25 Kg De Rosii Si 64 De Lazi A Cate 35 Kg De Rosii.pt A Se Prepara Suc De Rosii S-au Folosi
Suma A Trei Nr. Naturale Este 399. Daca Din Fiecare Nr. Se Scade Acelasi nr.se Obtine Respectiv Nr. 89,162,115.Care Sunt Cele Trei Nr.?
Cum Sa Format Cuvantul: (zice) Duios...! Multumesc*
2 Cuvinte Terminate La Sfarsit Cu Is ; 2 Cu Et ; 2 Cu Ime; 2 Arie.