RO Study
👤
Aleekillerul
Aleekillerul
02-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Aflati 10D repede! te rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizează Un Desen În Care Să Folosești Pătrat Numărul 33 Unghii Numărul 5 Dreptunghi Numărul 2 Cerc Numărul 6
La Un Magazin Sau Adus 72 De Unelte De Grădină Știind Că Lopeți Sunt De Trei Ori Mai Multe Decât Greble Află Câte Unelte Sunt De Tot Felul
Rita... 17 Ciuperci Relu... 10 Ciuperci Cine A Adunat Mai Multe Ciuperci Si Cu Cit?
Calculează Fracțiile Alăturate Exercițiul 2 Și 5 Și 6
Ce Este, Ca Parte De Propozitie, Adjunctul Unui Substantiv??????????????????????
Nu Le Vrea Tot Reau Doar Pana La 20 Dacă Se Poate Va Rog Frumos Am Doar 25 De Puct Îmi Pare Rău Va Dau Coroana Și Ma Revanșez Eu Cumva Va Rog Ajutați-mă
Compunere,, Rugăciunea În Viața Mea " Cel Puțin O Pagina. Ce Înseamnă Rugăciunea Pentru Tine Și De Ce Te Rogi, Când, Pentru Ce. O Întâmplare Când Te-ai Rugat Și
Va Rog Foarte Mult, Ajutati Ma, Mâine Profesoara Îmi Va Verifica Tema, Deci Va Rog Foarte Frumos Ajutați Ma
Tamaris 9. Unește Vieţuitoarea Cu Descrierea Ei. Se Spune Despre El Că Își Bagă Capul În Nisip. Trăieşte În Deşert Și Ajută Oamenii La Transport. Vietate Venino
A) Geam Fumuriu - Geamuri Fumurii - Fumuriile Geamuri Rochie Maronie, Nuanta Auriedau COROANĂ ❤️