RO Study
👤
Sonicawolf02
Sonicawolf02
01-02-2024
Matematică
a fost răspuns
Este urgent
VA rog ajutatima
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comparați Numerele A Și B Undea=7,52 + 23,49 Și B = 47,123-16,023URGENTT SUNT LA TEST LA MATEEEE
Folosind O Singura Ata Cifrele 2 6 10 Scrie: Cel Mai Mare Nr Natural ; Cel Mai Mic Nr Natural Va Rog Mult Vreu Întrebarea Aceasta
Va Rogggg Este Foarte Urgentt Dau Coroana❓❓❓
5. Transcrie Propozitiile Din Următoarea Frază, Precizând Felul Lor. Doar Nu Suntem Nişte Copii Mici Care Nu Sepot Abține Și Care Nici Nu Au Noțiunea De Proprie
Descăzutulscăzătorul=diferenta12 Eu Sunt Descăzutul. Sunt Un Număr Format Din5 Zeci Și 0 Unități. Deci, Eu Sunt 5101Dacă Diferența Este Egală Cu Numărul Zecilor
Calculează Energia Cinentică A Unui Sportiv Cu Masa De 50kg Care Aleargă Cu Viteza Constantă De 10 M/s.Mă Puteți Ajuta Vă Rog? Dau Coroană.
E Urgent!De Alcătuit Un Text Cu Titlul Tara Curcubeului De 8-10 Rânduri Va Rog Frumos E Urgentdau Coroană Îmi Trebuie Pana La 14:00
Pe Un Plan, Înclinat Cu Unghiul D = 30°faţă De Orizontală, Un Corp De Masăm=2 Kg Urcă Cu Ajutorul Unei Forte Con-stante F, Orientată Sub Unghiul 0 = 45°faţă De
7. Adaugă 276 Diferentei Dintre Cel Mai Mare Număr Impar Scris Cu Trei Cifre Diferite Si Rasturnatulacestuia
4Încercuiește Răspunsul Corect:• Numărul De Județe Din România Este:a) 40b) 41c) 42© Numărul Aproximativ De Orașe Din România Este:a) 42b) 320c) 20 Milioane• Ju