RO Study
👤
Desilla
Desilla
01-02-2024
Matematică
a fost răspuns
a/b=4/7 iar a+2b=270 cât este a si b
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Pot Calcula Cu Virgulă ? Am De Inmultit 0,2 • ( 1 Pe 3 + 1 Pe 2 )
Hey Cine Ma Ajuta Ii Dau Coronita!Care Sunt Figurile De Stil? Dau Coronita!
Demonstrati Ca Mijloacele Laturilor Unui Dreptunghi Sunt Varfurile Unui Romb.
Un Elev A Cheltuie 240 Lei Pt Un Rucsac, Un Trce Ening Si Carti. Calculati Suma A Cheltuit Pt Fiecare Obiect, Daca Pt Ghiozdan A Folosit 3/8 Din Toata Suma, Pt
In Reperul Cartezian XOy,se Considera Punctele A( 2;1), B (-1;2 ).Sa Se Determine Coordonatele Punctului C C (AB) Astfel Incat CA/CB =2 Ma Puteti Ajuta Cu Aceas
Un Pescar Fu Intebat: -cu Ce Pret Vinzi Acest Peste? -cu Cat Vand Corpul,cu Atat Si Capul Si Coada La Un Loc. -dar Cat Costa Capul Si Coada? -corpul Costa 20
A) 3√5×2 La Puterea -2 ×8√6÷√5-6×(√6+1) B) 2√3 ×5√6 ·10 La Puterea -2 ×20√2 =(√5)la Puterea 0 Fast Va Rog
In Reperul Cartezian XOy,se Considera Punctele A( 2;1), B (-1;2 ).Sa Se Determine Coordonatele Punctului C C (AB) Astfel Incat CA/CB =2 Ma Puteti Ajuta Cu Aceas
Animalele Carnivore Intr-un Ecosistem Terestru Sunt ...............iar,bacteriile Sunt ...................??
Am Citit Nuvela In Vreme De Razboi De Caragiale Si Nu Inteleg Ceva > Fratele Lui Stravache Se Intoarce ? Nu A Murit? Imi Explicati Un Pic Nuvela Rog Mult .