RO Study
👤
Ionelaroxana7399
Ionelaroxana7399
31-01-2024
Matematică
a fost răspuns
vă rog frumos să mă ajutați
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2) Află Trei Numere Consecutive Care Indeplinesc Pe Rând Conditiilea) Suma Ultimelor Două Este Triplul Primului Număr.b) Suma Primelor Două Este Cat Al Treilea
[tex](1) \\ De \\ Ce \\ Regele \\ Ferninald 1 \ Sa \: Incorona \: A \\ Doua \: Oara \: La \: Alba \: Iulia[/tex]Si Cine E Femeia Cine Ghiceste Ii Dau Coroan
Am Nevoie De Foarte Puțin Ajutor! Am Nevoie De O Propoziție În Care Adverbul "departe" Să Aibă Funcție Sintactică De Atribut Adverbial. Dau Coroană+ Abonare+com
8. Compune Oral O Problemă După Schema:
Cateva Norme De Protectie A Muncii Cand Se Lucreaza Cu Curentul
Oamenii Sunt..........de Telefoanele Mobile . A)atrasb)atraşc)atrased)atrasă
Buna Cine Ma Poate Ajuta Va Rog... Redactează O Compunere De 10 - 15 Randuri Despre Vacanta De Vară. Sa Fie Un Text Narativ Sau Unul Explicativ. Este Important
Avem Triunghiul ABC, Unghiul A = 90 Grade, AD Perpendicular Pe BC, D Apartine Lui BC, AB= 15, AD = 12. REzolvati Triunghiul ABC, Laturile Le-am Aflat, Ma Intere
Buna! Stie Cineva Cum Influenteaza Omul Hidrosfera? Am Nevoie De Cateva Randuri Despre Asta
Bunaa!!am Si Eu Nevoie De Ajutor.explicati Principalele Motive Pentru Care Se Strica Urmatoarele:arahide Prajite,bere,palinca,chipsuri,cafea,suc,iaurt,snacksuri