RO Study
👤
Blajerikaa
Blajerikaa
31-01-2024
Chimie
a fost răspuns
Hcl + Na2Ba4O7•10H2O=?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mutați Un Singur Chibrit În Așa Fel Încât Egalitatea Să Fie Corectă VI-IV=XI XIII+IV=X LXIX-XI=C+XX
Dau 50 De PointsCelui Care Imi Face O Compunerea Despre Ce Am Facut In Vacanta De VaraPana La Ora 19:00
1. Alegeţi două menaje diferite, cunoscute vouă (familii vecine, înrudite, ale prietenilor etc.) Şi comparaţi-le Din Punctul De Vedere al Nevoilor
Calculeaza Desfasurarea Africii In Grade Si Kilometri Pe Meridianul De 20°, Stiind Ca 1°=111URGENT!!!
Lucrați În Grupe De Câte Patru Șase Elevi Delimitați Textul În Fragmente Logice Identificați Cuvântul Cheie Al Fiecărui Fragment Și Formulați Ideile Principale
Puteți Să Faceți Vă Rog Frumos Dau Coroana
Determinati Numerele Naturale Nenule A Si B Stiind Ca (a;b)=15 Si A×b=4725
Dau 50 De PointsCelui Care Imi Face O Compunerea Despre Ce Am Facut In Vacanta De VaraPana La Ora 19:00
1. Je (doit/dois) Être Poli.2 Nous (devons/devez)respecter Les Parents.3Il(dois/doit) Téléphoner Aux Amis.4 Tu (dois/devons)faire Les Devoirs.5 Vous (doivent/de
În Figura Alăturată, Unghiurile MON Și NOP Sunt Adiacente. Știind Că Au Unghiul MON=57°, Iar Unghiul MOP=103°, Determinați Măsură Unghiului NOP. REPEDE VA ROG