RO Study
👤
D79vjn2z2n
D79vjn2z2n
30-01-2024
Fizică
a fost răspuns
ajutor? :)) dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Un Depozit Sau Adus 3 Lazi Cu Cate 332 Oua.O Parte Au Fost Ambalate In 60de Cutiute.,cate 6 Oua In Fiecare Cutiuta Si Sau Trimis La O Gradinita.Restul De Oua
Ajutatima Sa Analizez Morfologic Pronumele .il, va Rog Frumos Ajutatima Unrgent
Alcatuieste Enunturi In Care Substantivul Autor Sa Indeplineasca Complement Circumstantial De Timp Cazul Genitiv
Alcatueste Enunturi In Care Substantivul Tara Se Afla La Cazul Acuzativ Functia Sintactica Nume Predicativ
Inversati Locul Adjectivelor Fata Ce Substantivele Determinate Si Alcatuiti Propozitii Cu Noile Forme........ Va Rog Repedeeeeeeeeee :*
Ajutati-ma Ve Roog! Redactati O Scurta Compunere Cu Titlul ,,Romania In Mileniul III" In Care Sa Folositi Urmatoarle Cuvinte De Sprijin:Europa, Uniunea European
Va Rog Cine Are Culegerea De Limba Romana De Clasa A 6-a Semestrul 2, Editura ART Sa-mi Faceti O Poza La Paginile 65-66. Va Rog, Mi-am Pierdut Culegerea Si Am T
2. Turn Into Plural: •Transforma La Plural: ~The Child Has Got A New Ball. ~The Ox Is A Big Animal. ~The Goose Is On The Grass In The Garden. ~This Man And
0,4x - 1 Intreg 2 Cincimi = 2,44
O Floraresa Are 727 Flori. 215 Sunt Trandafiri. Garoafele Le-a Prins In 34 Buchete A 5 Flori Si Din Crini A Facut Buchete A Cate 3 Flori. Cate Buchete De Crini