RO Study
👤
123maxim
123maxim
29-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Se Consideră Paralelogramul ABCD Cu ABC -135 Şi Distanta De La Punctul D La Latura AB 4 cm. Lungimea Laturii BC Este Egală Cu: A. 4 Cm B. 42cm C, 8cm D. 82
5. În Crama Casei Albe Se Găsesc Trei Butoaie. Dacă S-ar Umple Primul Butoi Cu Vin Și S-ar Turna Din El În Al Doilea Butoi Până S-ar Umple,din Primul Ar Rămâne
Notaţiile Folosite Fiind Cele Obişnuite În Manualele De Fizică, Relaţia Robert Mayer Poate Fi Scrisă:a) Cp = CV + R B).CV = Cp + R C). Cp = CV + R D). Cp + CV =
3. Se Consideră Mulţimile A={n€Z |-5<= N<=5} Şi B = (- 1, 3) . Produsul Elementelor Mulțimii A Intersectat Cu B Este Egal Cu: A. -1 B. 0 C. 1 D. 2Poti Sa-
(14+ 1 Supra 16)-0,0025×25=aVA ROOOOOGGG REPEDEEE3 COROANAAAAA DAAAAUUU
Imi Puteti Explica Va Rog Cum Se Calculează?
3. Prețul Unei Biciclete, După Reducerea Cu 20%, Este De 1200 De Lei. Care A Fost Prețul Întreg Al Bicicletei? 5. Un Laptop Care Costa Luna Trecută, 1500 De Lei
Daca X+y+z=17, Caculati 13•x+13•y+13•z-1313 Mie Îmi Dă Cu Minus, Însă Nu Am Învățat Încă, Există O Altă Variantă Decât Cea Care Dă Cu Minus? Dacă Da Scrieți,
Sa Se Calculeze Media Geometrică A Numerelor 6+3✓2 Și 6-3✓2
Cum Se Zice In Engleza :"pana Nu Se Vor Impaca Nu Voi Crede In Dragoste."???VA ROG FARA TRANSLATE