RO Study
👤
Zzkkzkz
Zzkkzkz
28-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Cine vrea să mă ajute
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizeaza Un Eseu Dintr-un Text Epic Având In Vedere Următoarele:precizarea Titlului,a Autorului,a Temei Si A Speciei Textului,identitatea Personajului ,nume,s
5. Patru Copii Au Facut Donatii Cu Sume De Bani Diferite . Aflati Suma Donde Fiecare Copil Daca :Primul A Donat 33 Lei Sau 43 Lei Sau 78 Lei Sau 35 Lei.Al Doile
A) Suma Numerelor Prime Cuprinse Între 50 Și 70 Este.. B) Numărul 15 Are Ca Divizori Proprii Pe... Și.... C) Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor 9 Și 18 Es
Poti Avea Rezultate Mai Bune La Invatatura?7. Spune-i Părerea În Legătură Cu Ceea Ce Exprima Proverb„Cine Are Carte, Are Parte."DIN EXPERIENTA NOASTRAInvatarea
4. Trei Copii Au Fiecare Următoarele Sume De Bani:Adriana - 213 LeiIna - 104 LeiMihnea - 150 LeiCine Poate Cumpăra O Tricicletă Care Costă 185 De Lei Și O Minge
Urgent!Imi Trebuie Pana La 15, Va Rog Repede!
Un Biciclist A Parcurs Un Drum In 3 Zile. In Prima Zi A Parcurs 20 % Din Drum . In A Doua Zi 2 Supra 3 Din Rest , Iar A Treia Zi Restul De 12 Km . Care Este Lun
Într-un Text Cu Cel Mult 102 Caractere Cuvintele Sunt Formate Din Litere Mici Ale Alfabetului Englez Și Sunt separate Prin Câte Un Spațiu. Scrieți Un Program C/
16. Scrie Un Număr Natural De Şase Cifre Folosind De 3 Ori Cifra 7, De 2 Ori Cifra 5, Iar Cifra Carereprezintă Ordinul III Să Fie 9.VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI URGENTT
Doar Punctul B Și C! Vă Rog Repede! Dau Puncte Și Coroană!