RO Study
👤
IonutLupu2009
IonutLupu2009
28-01-2024
Matematică
a fost răspuns
3 supra 4 ori 5 supra 6
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
19. Nucleul Are Înveliş Nuclear: A) În Metafaza L A Meiozei B) La Sfârșitul Anafazei | C) În Metafaza Mitozei D) La Sfârşitul Telofazei |
Cine Mă Ajută Cu Exercițiul 4???
Rotunjiți Numărul 2345,419 La Cea Mai Apropiată: A Unitate B Zecime C Sută D Sutimee Zecumef MieVa Rig Maine Am Pregatire Si Nu Stiu Cum Sa Îl Fac!
VA ROG In Ce Raport Molar Se Gasesc benzenul Și Antracenul Dacă amestecul Conține 93,75% Carbon: a. 1:1 b. 1:2 c. 2:3 d. 3:2 e. 2:1
Repede, Va Rog! Dau Coroana Si 5 Stele .
13 Aflati X Astfel Încât A-B, Daca: A A = {2; 3; 4; 5) Și B = {x; 5; 3; 4); Rezolvare: B) A = (x + 1; 3x - 2) Si B = {8; 19); Rezolvare: C) A={ 3x; 2⁴;4³;7²} Și
In Figura Alaturata Triunghiul Abc, Punctul I Este Punctul De Intersectie A Bisectoarelor, Daca Unghiul Bic Este 120 De Grade Cat Este Unghiul Bai.
In Poezia Luceafărul De M.Eminescu, Titlul Este Un Substantiv Comun Sau Un Substantiv Propriu?
Proposez Un Règlement Propre Pour Éviter L`influence Négative Des Nouvelles Technologies Dans La Vie Des adolescents. (au Moins 5 Règles À Suivre)
Fie F,g : R --> R, F(x) = X La Puterea 2 - 8x + 12, G(x) = -x Reprezentati Graficele Functiilor F Si G Intr-un Intern De Axe Ortogonale.