RO Study
👤
Elenadenisa94
Elenadenisa94
26-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Aceste exercitii!Va multumesc!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Text Argumentativ Va Rog Despre Dezavantajele Unei Firi Delăsătoare . Mulțumesc
Propozitii Cu Expresiile Frunzisul Sunator,frunze Ascutite Si Ramura De Spini. MULTUMESC.
Spuneti-mi Si Mie Va Rog Asemanarile Intre Doina Si Balada Va Rog Repedeeeee!!!!!
[tex]Descompuneti~in ~factori:\\ Y^2-3y+2;\\ A^2y^2-5a^2y+6a^2;\\ X^2y-yx-2x+2;\\ A^2+a^2b-3a-3ab;\\ Yx^2-6xy+16y;\\ Yx^2+5xy+4y;\\ X^4-11x^2+30;\\ 5x+10;\\ 16x
Scrieti Fractiile Corespunzatoare Pentru. A.doua Cin
Explica Secventa Urmatoare: ''Citeam Cu Sangele Inghetat.Puterea Mea De Vizualizare Intrecea Masura.Ochiul Privea In Cele Mai Mici Detalii,ca Intr-o amintire,lo
O Piramida Patrulatera Regulata Are Toate Muchiile De Lungime 6cm. Apotema Piramidei Are Lungimea Egala Cu ........cm
Scrie , In Ordine Alfabetica , Cuvinte Care Denumesc Lucruri Folositoare In Bucatarie .
Într-o Livadă Sunt 45 Pruni ,56 Meri ,de 8 Ori Mai Puţin Cireşe Decât Meri Si De 9 Ori Mai Mulţi Nuci Decât Cireşi Câţi Pomi Sunt În Livadă ?
Stabiliţi Ce Diferenţă Există Între Următoarele Afirmaţii: Eu Am Nevoie De O Bicicletă. Eu Îmi Doresc O Bicicletă.