RO Study
👤
Gichae4
Gichae4
25-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Cine mă poate ajuta?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta A Doua Numere Este 22,3.Determinati-le ,stiind Ca Suma Lor Este 28,56.
Priviti Legatura Dintre Numerele Fiecrei Perechi:53-12,65-11,73-21,85-13,92-41.Atunci 95-?.Justificati.Eu Cred Ca Cine O Va Reyolva Este As.
Buna! Imi Puteti Spune 10 Propozitii Despre Viata Fara Mass-media, Telefoane, Calculatoare:)
Scrie Un Text Despre Localitatea Ta, Alcatuit Din Sapte Propozitii Folosind Semnele De Punctuatie
De Anul Nou,bunica Cumpara Pentru Fiecare Nepot Cate Un Fular, O Pereche De Manusi Si O Pereche De Ghete,platind
Prima Mea Camera Foto Folosind Verbele: Cadou, A Avea Grija, A Se Aduna, Blit, A Rade, Foc De Artificii,peisaje, Prieteni (nu Sunt Necesare Toate Verbele)
Andrei Si Vlad Sunt Frati. Suma Varstelor Celor 2 Frati Este 21 De Ani. In Urma Cu Trei Ani, Varsta Lui Andrei Era Jumate Din Varsta Lui Vlad.a)Ce Varsta Are Vl
Buna Seara! Am Si Eu O Problema Daca Puteti Sa Ma Ajutati Va Rog: radu,dan Si Ana Au Plantat Impreuna 15 Pomi. Dan A Plantat De 3 Ori Mai multi Pomi Decat Rad
Care Este Intrebarea Cazului Genitiv ? ;)
Scrie Toate Nr.naturale De Trei Cifre Care Au Pe Locul Zecilor Cifra5,iar Sute Cu 3mai Multe Decat Unitati.... ........multumesc