RO Study
👤
Cristiancampean406
Cristiancampean406
25-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Vă rog dau coroană!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Patimike Lui Iisus? care Sunt Patimile Domnului
Cum Intelegeti Va Rog 2-3 enunturi:1.Dati-mi Un Punct De Sprijin Si Pun Pamintul In Miscare.(comentati)2.Prin Spatiu, Universul Ma Cuprinde,ma Inghite Ca Pe Un
Motiveaza Rolul Virgulei In Enuntul : Dragul Tatei , Iata Ca Dumnezeu Ma Cheama.
Ce Inseamna Optimea Unui Numar?
Cum Se Explica Asezarea Aschiilor Din Pilitura De Fier Presarata Pe O Foaie Care Se Afla Deasupra Unui Magnet ? Cum Se Numeste Imaginea Formata ?Va Rooog , Ajut
Ce Urmari Au Avut:a) Cuceriea Americii De Catre Spanioli Si Portughezib) Raspandirea Reformei Religioase In Europa
Un Pătrat Are Latura(exprimată În Cm)de Lungime X.Daca Se Măreşte Latura Pătratului Cu 3 Cm,se Obţine Un Nou Pătrat Cu Aria De 64 Cm Pătraţi.Aflaţi Perimetrul
Nu Prea Stiu Ce Sa Fac, Am O Problema Legata De Tema La Romana. Nu Stiu Ce Compunere Sa Fac Cu Numerale Cardinale Si Ordina Le > MA Puteti Ajuta ?
Cum Se Rezolva Exercitiul Asta? 3·5·7+3·10·14+3·15·21+....+3·125·175supra2·4·6+2·8·12+2·12·18+...+2·100·150si Trebuie Sa Simplific
Aratati Prin Ce S-ar Putea Inlocui Intr-un Basm Modern Urmatoarele Personaje Si Obiecte:Fat-Frumos=Batman(acesta Este Exemplu,nu Mai Trb Sa Dat-i Altul)Zmeul=..