RO Study
👤
Rianarus0
Rianarus0
25-01-2024
Informatică
a fost răspuns
VĂ ROG URGENT DAU COROANĂ
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Dacă Numărul Natural N Este Pătrat Perfect Şi 60 <n<70 Atunci N Este Egal Cu ........ .
Rezolvați Calculul (-2)x(-3)+(15):5 Este
Fisa De Lucru Precizați Care Sunt Sancțiunile, În Cazul Situațiilor De Mai Jos: (30p) Întreprinzătorul Nu Respectă Obligațiile Aumate La Încheierea Contractului
Ofer 55 De Puncte Pentru Cine Poate Să Rezolve Problema 6 Din Poză (problemă De Bac De La Subiectul I). A Doua Poza E Cat Am Rezolvat Eu
Repede Va Rog Am Timp Numai Pana La 11 Sau Coroana + 50 Puncte Va Rog Repede! Realizează O Descriere În Proză A Unei Ploi De Vară De 120 - 150 De Cuvinte, În Ca
140. Se Dau Doua Unghiuri Adiacente Suplementare XOy Şi YOC. Dintr-un Punct A De Pe Latura Comuna Yo Se Duc Perpendiculare AD Şi AE Pe Bisectoarele Acestor Ungh
Analizaţi Figura 3 Şi Specificați Care Dintre Segmentele M,N, Şi M,N, Reprezintă Proiecția Segmen- MN Pe Dreapta D.
Ma Ajuta Cineva Cu Problema Asta Va Rog? Curios Să Afli Mai Multe Despre Cauzele Pentru Care Viteza Ta La Internet Nu E Constantă, Ai Început Să Citești Despre
In 4 Sticle Sunt 5litri De Apa. Inele Sticle Au Capacitatea De 1,5litri Iar Altele Au Capacitatea De 0,5 Litri. Calculati Numarul Sticlelor De 0,5litri
2. În Figura Alăturată Este Reprezentat Cercul De Centru O, Având diametrul AB = 12 Cm, Punctul C Este Mijlocul Segmentului OB, Iar DC LAB, D Fiind Situat Pe Ce