RO Study
👤
Teo36053
Teo36053
25-01-2024
Engleza
a fost răspuns
Exercițiul 3 va rog mult de tot dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Numerele Egale Cu 25?
Suma A Doua Nr. Este 200. Primul Nr. Reprezinta 1/3 Din Al Doilea. Care Sunt Nr.
Mihai Spune:eu Am Tot Atatia Frati Cate Surori Am!ana ,sora Lui,spune:eu Am De Doua Ori Mai Multi Frati Decat Surori!cati Copii Sunt In Familia Lui Mihai?
Cine Imi Explica Mai Bine Cum Se Poate Afla O Formula Chimica Din Compozitia Procentuala,raport De Masa Si R Atomic..multumescc
Fie Triunghiul Dr ABC Cu M Lui A De 90 De Grade Si M Lui B De 60. BC -12 .Aflati Valorile Trigonometrice Ale Unghiului C Si Lungimile Catetelor
273 Perechi De Ciorapi De Dama Si 180 Perechi Sosete Sunt Grupate In Pungi De Cate 3 Pere Perechi. Cate Pungi S-au Format? cu Intrebari
Am Nevoie De O Lista (cat Te Lunga) De Paronime , Omonime, Sinonime Si Antonime
Descompuneti In Factori a)x La Puterea2 Y La Puterea2-2xy La Puterea 3 b)x(x-y)+2y(x-y) c)ax+ay+bx+by d)x La Puterea2 Y La Puterea2-81x La Puterea2 e) X La Pute
Un Patrulater ABCD Are Lungimile Laturilor: AB = 6cm , BC= 24cm , CD= 26 Cm, DA= 8 Cm Si Diagonala BD = 10 Cm. Aflati Masurile Unghiurilor A Si CBD . Aici Cred
Inlocuieste Cuvintele Subliniate Cu Altele Asemanatoare Ca Inteles. In Zilele De Sarbatoare,fata Mosului Era [retinuta] Cu [severitate] Sa Mearga La [hora].Mama