RO Study
👤
Aniabai
Aniabai
23-01-2024
Limba română
a fost răspuns
Vă rog frumos ajutatima dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor "anumita,in Jurul,celor ,care " Din Enuntul: "Exista O Anumita Aura De Geniu In Jurul Celor Care Vorbesc Limbi Stra
Puteti Sami Spuneti Zicala Lui Alexandru Lapusneanu
Care Este Provenienta Basmului?
Într-un Bloc Sunt 20 De Locuințe, Iar Locuințele Au 2 Sau 3 Camere. În Bloc Sunt În Total 48 De Camere. Câte Locuințe Cu 2 Camere Și Câte Locuințe Cu 3 Camere S
Lungimea Unui Dreptunghi Este De Doua Ori Ai Mare Decat Latimea, Iar Perimetrul Dreptunghiului Are 360cm.Care Sunt Dimensiunile Dreptunghiului?
Completeaza Spatiile Libere:1.Corpurile Care Produc Si Emit Lumina Se Numesc ____________________.2.Sursele De Lumina Sint __________________ Si _______________
Fie ABCD Un Trapez Isoscel Cu AB Ll CD, O = AC Intersectat Cu BD, BC=AD=5 Cm Si OA/OC = 3/7 . Perimetrul Trapezului Este 30 Cm. Calculati AC Si Ctg B.
In Ce An Este Reforma agrara din Basarabia in Ce An reforma Administrativa Din Basarabia va Rog Frumos Alcatuieste Un Text Argumentiv In Voluym De 4 5 Enuntu
Ajutor!analizeaza Sintactic Si Morfologic Toate Pronumele Si Adj Pronominale a)du-te De Mori Pentru Binele Mosiei Dumitale Cum Ziceai Insuti Cand Imi Spuneai Ca
Salut,am Nevoie De O Compunere Pe Tema "Pastele In Familia Mea". Sper Sa Ma Ajutati!