RO Study
👤
Peevadasha07
Peevadasha07
22-01-2024
Matematică
a fost răspuns
помогите пожалуйста
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Peste 100ml Soluție De KOH Cu C= 0,1M Se Adaugă 1,6g Dioxid De Sulf. Să Se determine: a) Substanța Aflată În Exces, În Moli; b) Masa De Sare Obținută; c) Con
Ta3. In Trei Coşuri Sunt 176 Ouă. Se Vând Din Primul 16 Ouă, În Al Doilea Se Pun6 Ouă. Acum În Al Treilea Coş Sunt Cu 35 Ouă Mai Mult Decât În Al Doilea, Iar În
Propoziții Cu Cuvantul Pelaica
Am Nevoie Doar De Exercițiile Încercuite...va Rog Dau Tot Ce Vreți! Până La 11:30 Daca Se Poate
Se Citește N Număr Natural. Scrieti Un Algoritm Care Verifică Dacă Numărul Respectiv Conține Cifre Prime Printre Cifrele Sale Și Afișează Un Mesaj Corespunzător
Indică Diftongii , Triftongii Și Vocalele În Hiat Din Următoarele Cuvinte: soare, Bioenergie, Mi-ai, Ceață, Zmeoaică, Serioasă, Oaie, Șoricioaică. Dau Coroana !
Va Rog Ma Puteti Ajuta La Ce Este Încercuit Va Rog (nr Complexe)
B. Find Words/phrases In The Text Which Mean: 1 not Natural (A) 2 To Produce (A) 3 To Put Off (B) 4 To Insult Or Ignore (B) 5 Untouched, Clean (C) 6 Services Pr
Mă Puteți Ajuta Vă Rog
Băieți Ex 5 Va Rog Dau 100 De Puncte Urgent Pana La Ora 11 Ca Atunci Am Romana. La 5 Unde Nu Se Vede E Genul Va Rog. Urgent 100 Puncte