RO Study
👤
Mpop5406
Mpop5406
22-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
19/68. Se Descompune Termic Sodă De Rufe De Puritate 93%. 434 G Oxid De Natriu Obţinut Reacționează Cu O Soluție De Acid Clorhidric De Concentrație 28%. Determi
Selectați Mi Cea Mai Importantă Informație Din Toată Tema
Listen To Tina And Silvia Talking Via Skype Correct The Sentences. 1. Silvia And Tina Are Talking About Season 2. Mike And His Family Invited Tina To See Wales.
Complete The Sentences With One Or Ones. 1 A: Which Bag Do You Want? B: The Blue..... Please. 2 A: Are These Your Shoes? B: No, My Shoes Are The Black 3 A: Whic
Gustav Al II-lea Adolf Înainte De Bătălia De La Lützen, Tablou De Nils Forsberg, 1900 Numeşte Etapa Războiului De 30 De Ani Prezentată În Tablou. ■ Identifică P
CARE ESTE CONCENTRATIA PROCENTUALA (%) (100ml) ,A UNEI SOLUTII CU UN VOLUM DE 20 Ml CARE CONTINE 0,06 G S.a ?
6. Rezolvă În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuațiile: a) 2-x=2x-7; b) 2x+5=6x-11; c) 4(3-x)+3(x-5)=-5; d) 2-(x+4)-5(2+x) = 3 + 2x; Rezolvă În Mulțimea Numerelor Î
Ma Puteti Ajuta La Exercitiul 3 Si 4?am Nevoie In 30 De Min!dau Coroana!
Realizați Un Text Creativ Liber Cu Tema La Alegere
3. Suma A Trei Numere Naturale A, B, C Este Cu 60 Maimare Decât A, Cu 80 Mai Mare Decât B Şi Cu 100 Mai Maredecât C. Aflați Cele Trei Numere.