RO Study
👤
Oana62517
Oana62517
21-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Cine mă poate ajuta cu ex 4
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Figurile De Stil Din Balada Populara Monastirea Argesului ?
Intr-un Bloc Se Afla 20 De Apartamente Cu 3 Si 4 Camere. Stiind Ca Sunt 68 De Camere In Total, Aflati Cate Apartamente Din Fiecare Fel Sunt. Am Nevoie Urgenta D
Un Obiect S-a Scumpit Cu 10 % , Apoi S-a Ieftinit Cu 5% , Ajungand Astfel La Pretul De 209lei . Aflati Pretul Initial Al Obiectului .
Viscolul Nu Reuseste, Sau Mai Exact, Tocmai Viscolul Fusese Acela Care Lasase Zapada Sa Acopere Pamantul In Mod Uniform.Delimiteaza In Propozitii.Spune Felul Fi
Buna!Imi Puteti Explica Si Mie Mai In Detaliu Cam Ce Sunt Urmatoarele Notiuni:1-unitatea De Masa Atomica2-masa Atomica Relativa3-masa Moleculara Relativa4-molul
B. Redactează În 80-150 De Cuvinte, O Scurtă Narațiune În Care Să Prezinți O Întâmplare Petrecută În Timpul Participării La O Întâlnire Organizată De Școală, Cu
Se Considera Sirul De Rapoarte Egale A/x=b/y=c/z . Stiind Ca A+b+c/x+y+z = 0,8(3) ; Calculati A/x-1/3 .
Continuati Jurnalul Calatorului Cu Inca 5 Propoziti . Se Implinisera 23 De Ani De Cand Traia
Un Obiect S-a Scumpit Cu 10 % , Apoi S-a Ieftinit Cu 5% , Ajungand Astfel La Pretul De 209lei . Aflati Pretul Initial Al Obiectului .
Sa Se Afle Care Este Parola Ascunsa In Urmatorul Numar 165271 Daca Ea Are 3 Litere Cu Cod ASCII=numar De 2 Cifre Si Litera A Are Codul 65.Se Stie Ca Prima Si Ul