RO Study
👤
Marinelamunteanu09
Marinelamunteanu09
21-01-2024
Matematică
a fost răspuns
te rog repede !!!!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Puteti Sa Imi Rezolvati Aceste Exercitii, Dar Putin Mai Indetaliat
4. Într-o Clasă Sunt 34 De Elevi. Dacă Din Clasă Ar Pleca Şapte Fete Şi Ar Veni Nouă băieti, Atunci Numărul Fetelor Ar Fi Jumătate Din Numărul Băieţilor. Câte
Fie Triunghiu ABC Dreptunghic, M(∡A)=90° Si AD⊥BC, D ∈ (BC). Daca DE ⊥ AB, DF⊥AC, E ∈ AB, F ∈ AC Si EM ⊥ BC, FN ⊥ BC, M, N ∈ (BC), Aratati Ca: a) FNME Trapez b)
Sa Se Determine Formula General A Termenului General Al Șirului Definit Prina. X1=1, X(n+1)=x(n) +nb. X1=3, X(n+1)=x(n)+2n+2
Familia Mea Este Compusă Din Părinți, 2 Frați Si 4 Bunici Fiecare Dintre Noi A Cumpărat Cate Un Cadou Pentru Fiecare Membru Al Familiei. Cate Cadouri S-au Cum
Salut! Imi Poate Scrie Cineva Un Cod Cum As Putea Afla Submatricea De Suma Maxima Dintr-o Matrice În C++? Am Nevoie De Rezolvarea Cu Sume Parțiale. Dacă Puteți
Determinați Toate Valorile Naturale Ale Lui N Pentru Care10<2(la N) <2020
Cat Da 50 La Puterea A Patra?
4. Într-o Clasă Sunt 34 De Elevi. Dacă Din Clasă Ar Pleca Şapte Fete Şi Ar Veni Nouă băieti, Atunci Numărul Fetelor Ar Fi Jumătate Din Numărul Băieţilor. Câte