RO Study
👤
Fran777
Fran777
19-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Ex 21
Rezolvați ecuațiile
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Text Argumentati Despre : dragostea Nu Ajunge In Viata ... dragostea E Numai Adaosul , altceva Trebuie Sa Fie Temelia.
Aratati ca Numarul a=|[tex] \sqrt{5} [/tex] -3| + [tex] \frac{4}{3- \sqrt{5} } [/tex] este Intreg
Cine Imi Poate Spune Un Mesaj De Ziua Indragostitilor Pentru O Persoana Care Nu Sti Ce Sentimente Ai Pentru El
Buna Am Nevoie De Putin Ajutor Cu O Ecuatie ...va Rooog :)... Deci Suna Cam Asa : (x-1+ Radical De X Patrat +1 )(radical X - 1) = 0... Scuze Ca Am Scris ,,radic
Produsul A Trei Nr Consecutive Pare Este 480.afla Cele Trei Nr.
Ma Gandesc La Un Nr. Scad Triplul Acestuia Din Produsul Nr 85 Si 4, Impart Diferenta La 5, Scad Catul Obtinut Din 70, Inmultesc Diferenta Cu 4 ,adun La Produs 1
Suma A Trei Numere Este 660. Aflati Numerele Stiind Ca Al Treilea Este Dublul Primului Numar Iar Al Doilea Numar Este De 3 Ori Mai Mare Deca Primu
As Vrea Si Eu O Comparatie Intre D-l Goe Si Ionel Din O Vizita
Aflati X Din Egalitatile:11/4-x=3/2b) X-3intregi Si 2/5=22/3c)7intregi Si 1/4-x=3si1/5
Salut.Am Un Exercitiu La Romana Si Vreau Sa Ma Ajutati.Imaginati-va Un Scurt Dialog(pe O Tema Aleasa De Voi)intre Doua Persoane.Folositi Pronume Si Adjective Pr