RO Study
👤
RA1981
RA1981
18-01-2024
Franceza
a fost răspuns
franceza clasa a noua urgent dau corana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exersează! 2. În Figura 9, VABCD Este O Piramidă Patrulateră Regulată Cu Vârful V. Am Notat Cu / Latura Bazei, M Muchia Laterală, H Înălțimea, Ap Apotema Pirami
Povestea Imnului Național Al României
5. Maria Avea De Rezolvat Pentru Vacanţă 80 De Probleme. Din Motive De Sănătate Ea A Rezolvat Numai 64 De Probleme. Cîte Procente Din Numărul De Probleme Propus
Rezumatul Scurt Al Cartii Legendele Olimpului Fara Momentul Esential va Rog Mult De Tot
10 3dentifică Patru Momente Foarte Importante Ale Întâmplării. Notează-le Pe Axa Forma Unor Titluri. 1.2.3.4. Textul Printre Și Cersetor
Creează În Baza Imaginii Alăturate Trei Propoziții Diferite După Scopul Comunicării.Marchează Predicatele Cu Simbolul P
Proiect Elaborati, Pe Parcursul A Două Săptămâni, Individual, O Prezentare (verbală Şi Cu suport Vizual) La subiectul Numeralele In Comunicare. Algoritm De Luc
Mi-am Manifestat Dragostea Faţă De Părinţii Mei Atunci Când .... Am Dat/nu Am Dat Dovadă De Bunătate Față De Fratele Meu/sora Mea (sau Alt Membru Al Familiei)
Diferenta A 2 Numere Este 35.Care Este Succesorul Celui De-al 2 Numar ,daca Primul Este Cu 5 Mai Mare Decat Impatritul Celui De-al 2 Numar?
Ajutați-mă Dau Corona Va Rog Frumos