RO Study
👤
Noah2008
Noah2008
18-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cautați Exemple De Personaje Literare Care Au Ajuns La Conflicte Din Cauza Invidiei.Ex Alba Ca Zapada Cenusareasa Si Fata Babei Si Fata Mosneagului.Urgent!!
Scrieti Formele De Interogativ,afirmativ,negativ A Urmatoarelor Vb A Citi A Scrie A Manca A Asculta
Buna! Am Nevoie De Ajutorul Vostru Va Rog. Puteti Sa Imi Analizati Morfologic Si Sintactic Numeralele Din Secventele : a) Cele DINTAI Insemnari b) Unele Dintre
Ce Comparatie Este Intre Continental Europa Si Africa Din Punct De Vedere Al Raspandirii Populatiei Si Al Densitatii?
Numerele A Și Bine Sunt Direct Proporționale Cu 3 Și 7 Stind Ca 2a+4=b Aflați A Și B
Calculati Latimea Si Lungimea Unui Dreptunghi Stiind Ca: A) Perimetrul Dreptunghiului Este 22,32 Dm,iar Latimea Este 50% Din Lungime. B)perimetrul Dreptu
Scrieti O Compunere De Cel Putin 20 De Randuri Cu Titlul ,,In Lumea Prepozitiilor,,. Ma Puteti Ajuta? Va Rog
Gasiti Cate Un Sinonim Pentru Grupurile De Cuvinte Scrise Cursiv In Textul De Mai Sus: Pentru Mine,1 Martie E O Zi De Seama Si Vreau Sa Iau Niste Martisoare Mai
Dintr-o Punga Cu 400g De Cafea S-au Consumat Prima Data 0,087kg, Iar A Doua Oara , Cu 23 G Mai Mult .ce Cantitate De Cafea A Ramas In Punga
Se Dau 3 Numere Naturale. Sa Se Afiseze Suma Cu Acele Numere Care Sunt Patrate Perfecte! In C++ ,va Rog!