RO Study
👤
Whhthh
Whhthh
18-01-2024
Matematică
a fost răspuns
vă rog ajutor...e urgenttttttttttt
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Implor Ajutați Urgenta Că Nu Știu Cum Să Fac Exercițiul Astea Va Rog Din Inimă Ajutima Urgenta Cine Știe
3. Réalise Cette Fiche De Travail Et Présente-la À La Classe. Trouve Dans Le Texte:a) 5 Adjectifs Possessifs Avec Les Noms Qu'ils Déterminent;
19 Determinați În Fiecare Caz Numerele Naturale X Pentru Care Sunt Valabile Următoarele Relații: A 9: (x-1); B 25: (2x + 1); C 48 : (5x + 3); Dx-1/8; E 2x-1|35;
Identificați În Structura Textului Două Aspecte Ale Realității Și Două Ale Ficțiunii
19 Enumerați Elementele Mulțimilor:a) A = {xyz |x*z = Y²₁ X>z>0}; B) B = {xyz |x*z=y³, X ≥z>0}.
Idei De Proiect Cu Obiceiuri Și Mâncăruri Într-o Țară Francofonă Va Rog Mult Dau Coroana La Cine Mă Ajută Vreau Scris In Franceza Și Asi Vrea Că O Schiță A Proi
13. Regiunea Lacului Aral Este: A .areică B. Endoreică C. Exoreică 14. Fluviul Gange Are Debitul Ridicat Datorită Climatului: A.ecuatorial 15.Vegetaţie Subtrop
Numerele De Trei Cifre Mai Mici Decât 105 Sunt.....................
Va Rog Frumos Să Mă Ajutați!
Din Suma Numerelor 12.656 Şi 35.474 Scade Cel Mau Mic Număr Natural Scris Cu 5 Cifre Diferite. Dau Coroana