RO Study
👤
Pescaruconstanta77
Pescaruconstanta77
18-01-2024
Matematică
a fost răspuns
5x+2
____
3x+4
repedeeeee
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Un Șir De Max 255 De Elemente Determinați Câte Cuvinte Formate Din 3 Caractere Sunt În Șir Și Afișați Aceste Cuvinte!
Ma Poate Ajuta Cineva La Geografie In Italiana Ca Sunt Primul An Si Nu Inteleg Nimic
Îmi Dați 4 Exemple De Figuri De Stil Explicate Din Poezia "Lacul" De Mihai Eminescu. Va Rog!
Explicați Urma. Fraze:::: Arca Lui Noe.patul Lui Procust.turnul Babel.marul Discordiei .sabia Lui Damocles. Curriculum Vitae. Mea Culpa.stricto Sensu. Ex::stric
Cine Imi Poate Povestii Cartea Exuvii De Simona Popescu?URGENT !!MR MAX DE PCT+COROANA
COROANAAA Transcrie Un Cuvant Format Prin Compunere Si Unul Format Prin Conversiune Si Explica Cum S-au Format : " Sunt Seri Cand Tot Cerul Mi Se Pare Pustiu ,
La O Florărie S-au Adus 441 De Fire De Flori .În Prima Zi S-au Vândut 100 De Fire A Doua Zi Cu 20;de Fire Mai Multe Decât În Prima Zi Iar În A Treia Zi Restul.C
Formulati Propoziti In Care Fiecare Cuvânt Să Aibă Aceeaši Literă Inițială Vvvă Rrrrooooggg?!!!!
Draw Your Room.Write A Postcard To Blip Blop.Use The Words Below:on,under,next To,behind,in Front Of,in.Dear Blip Blop,This Is My Room.There Is A Bed There Are
Gasiti Cate Un Sinonim Neologic Pentru Alegere , Banui ,caraghios, A Cere, Ciudat, A Hotarî, Iad ,imprejurire, A Lamuri ,zilnic.