RO Study
👤
Boyman
Boyman
17-01-2024
Engleza
a fost răspuns
Rezolvare,plss ca am nevioe urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explică Alegere Cuvintelor-cheie. Alcătuiește Un Singur Enunț Cu Ele, Astfel Încât Sa Formulezi Învățătura Poieziei.
Scrie Ce Înțelegi Din Următoarea Secvență: Îl Vedeți Acolo Șezând Pe Ticălosul Acela Care Ia Furat Banii?Acela Din Dreapta,la Marginea Terasei Cu Pălăria Tare.D
Din Ce Cauză S-a Început Primul Razboi Mondial?
Va Rog Mult Sa Îmi Explicați Și Mie Lecția Cu Funcții De Clasa A Opta Și Exemple, Cum Se Determina Domeniul De Definiție F(x). Dau Coroana Și 50 De Puncte Celui
FACEȚI UN TEXT LITERAL PREFERAT APARȚINÂND LITERATURI UNIVERSALE SAU ESEU PARTEA PREFERATĂ DE MINIM O PAGINA FORMAT A PATRU NEW ROMAN DE 12 LA UN RAND JUMĂTATE
‼‼URGENTTT‼‼Correct The Mistakes.1 Could You Lend Me Any Money, Please?2 How Many Time Have We Got Left?3 There Aren't Too Much Chocolates In The Box.4 I Don't
De Selectat 5 Verbe Despre Bunăvoință
Vă Rog Ajutați.ma Dau Coroanaaa Am Nevoie
DAU COROANA!!! Asociati Notiunile Din Cele Doua Coloane:Coloana A 1.Ecosistem Acvatic Natural2. Ecosistem Subteran3. Ecosistem Terestru Natural4. Ecosistem Tere
In Imaginea De Mai Jos Apare O Curea De Transmisie. Partile '' Drepte '' Ale Curelei Sunt Tangente La Roata. Daca Masura Unghiului Din A Este De 60 °, Iar Raza