RO Study
👤
Iootabita7
Iootabita7
17-01-2024
Matematică
a fost răspuns
FIȘA DE LUCRU știe cineva?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca A={-5,-1,0,2,3} Si B={-1,2,5,7,8} Atunci A∩B={....} ?
2*1,4 hm+3*1,5 dam= Ari va Rog ajutati-ma E Urgent
Un Text Argumentativ Despre Modul In Care O Intalnire Poate Ne Influenta In Mod Miraculos , Existenta . Pleaseeeeeeeeeeeee .
Am Niste Exercitii La Matematica Si Nu Prea Le Inteleg.............. Daca Ma Puteti Ajuta .. Ms..1.O Solutie De Sare Cu Apa Are Masa De 240 G Si Concentratia De
Buna! Ziceti-mi Si Mie Animale Care Incep Cu Fiecare Litera Din Alfabet CU FIECARE NEAPARAT!!!!!! Ex A -arici b-balena c-caine si Asa Mai Departe P
Poate Cineva Sa-mi Dea Un Rezumat Complex al Romanului "Germinal" De Emile Zola ?
Va Rog Frumos Imi Puteti Da O Compunere Cu Titlul La Cules De Ghiocei???doar Sa Ma Inspir
(1) triunghiul ABC Dreptunghic. BC=12 Cm . Lungimeaa Medianei Din A Este De .... Cm ? (2) X+2 Supra 6=2 Supra 3 X=?
O Compunere În Engleza În Care Sa Descrii O Fata/baiat Folosind Cat Mai Multe Din Adjectivele Thin , Fat , Slim , Skinny , Wide , Plump , Overweight , High , Ta
O Persoana A Depus La Banca 200.000 De Lei Pe Durata De 4 Ani.Suma Finala Pe Cont Dupa 4 Ani Este 243.101,25 care Este Procentul Anual?(pentru Clasa A 6 -a