RO Study
👤
Codreandrea2
Codreandrea2
16-01-2024
Istorie
a fost răspuns
Ma puteți ajuta cât de repede va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinați Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor 6 Și 12
Lucrați În Perechi Citiți Pe Rând Ideile Principale De Mai Jos Precizați Fragmentul Din Care Este Extrasă Fiecare Idee. Tânărul Asemăna Viață Mamei Lui Cu Cea A
19 Pentru Fiecare Dintre Exercițiile De Mai Jos, Scrie Expresiile Corespunzatoare Pe Spaţiu Dat. A. [(8 + 2) X (187 - 107)]: 4 B. 3x (125 + 176) - 2 X (577-183)
Va Rog Frumos Cine Ma Poate Ajuta Dau Coroanaaa Am Envoie Urgentt
Bună, Am Nevoie De Un Scop Legat De Cum Pot Promova Educația Incluziva În Școală? Un Exemplu Ar Fi: Sensibilizarea Copiilor Normali Față De Copiii Cu C. E. S. D
1. (10p) Răspundeţi Cu Adevărat (A) Sau Fals (F): a) În Enuntul: ,,Instrumentul Meu De Scris Este Stiloul", Meu Îndeplineşte Funcția sintactică De Atribut Prono
1. În Ce Parte A Continentului Europa Este Situată România? 2. Co Olamente Comune Sunt
Realizați Rezumatul Celor Trei Scene IV, V, Vl "steaua Fără Nume" Pe Baza Ideilor Principale Stabilite...Vă Rog Este Urgentt, Să Nu Faceți Rezumatul Din Toată P
Dublul Numărului 874 Este Jumătatea Numărului A. Afla Numărul A.
Cine Ma Poate Ajuta Va Rog. Calculati Concentratia Molara Si Titrul Solutiei Obtinute La Amestecarea A 100 Ml Solutie HNO3 W=80% Si P=1.46 G/ml Cu 400 Ml H2O.De