RO Study
👤
Libumariaalexandra
Libumariaalexandra
15-01-2024
Matematică
a fost răspuns
Rezolvarea vă rogggggggg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fisierul Creat Cu Ajutorul Aplicației De Editare De Texte Se Numeste:a. Documentb. Tabelc. Prezentared. Registru
2) Dis Si Les Mots En Rouge Sont Des Pronoms COD Ou COI.●Elle [t’]explique La Leçon. ●Ils [nous] Proposent De Sortir Ce Soir. ●Nous [les] Invitons Dimanche.●Je
1. My Pencils (be) Usually On The Table.2. He (move) Into His New Apartment Now.3. John (work) In This Company Since 2000.4. It Is Getting Warmer And Warmer. Su
Suma A Trei Nr Este 90000 Daca Suma Primelor Doua Numere Este 60000 Iar A Ultimelor Doua Este 50000 Care Sunt Cele Trei Nr
Eu Impreuna Cu Ea Am Plecat La Munte.pe Mine Ma Cheama Andreea. Tie Iti Place Muzica La Fel Ca Si Noua. Diseara Va Invit La Teatru. Astazi La Engleza Le Voi Da
Explicați Folosirea A Acestor Semne De Punctuație,, : " .
Relații De Schimb În Natura Purtau Numele
Sa Se Arate Ca Numerele De Forma: A) X27 + X1x5. B) 4x2 + 1xx2 Se Divid Cu 3. Dau Coroana!
Știe Cineva Să Rezolve Aceste Cerințe Dacă Da Vă Rog Eu Mult Am Nevoie De Ajutor
Descrieți In Câteva Rânduri Orientul Antic ,după Următorul Plan: -caracteristici Geografice ; Principalele Fluvii , Exemple De Popoare