RO Study
👤
Daniela8471
Daniela8471
15-01-2024
Engleza
a fost răspuns
Va rog!!!Coronița!!!!
Ex 5
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Alcatuit O Compunere Utilizind Expresiile Date.... :norii Plumburii Siau Intins Bratele; :ciripit Trist De Pasari; :lebada Ca O Mireasa Alba Privea In Depart
(3p) 2. Se Consideră Triunghiul ABC În Care Punctul D Este Mijlocul Laturii AC, Iar Punctul E Este Simetricul Punctului B Față De Punctul D. A) Arătați Că AE ||
Va Rog Ajutor1+2+3+.....5=2+3+4+......+6=3+4+5+.......+7=Știu Că Este Teorema Lui Gauss Dar Eu Sunt În Clasa A 8-a Și Mă Plictisesc
13. Calculați Înălțimea Unui Trapez Isoscel Cu Bazele De 18 Cm Şi 10 Cm Și Diagonalele Perpendiculare.
Desparte In Silabe Cuvintele Sunet Si Voacala!Cate Vocale Contine Fiecare Silaba
Descopere Regula De Formare A Fiecarui Sir,apoi Scrie Inca Trei Substantive Potrivite.
Notează În Caiet Replicile Potrivite În Dialogul Care Urmează Ulti Listened Informațiile Pe Care Le Ai Descoperit În Lecțiile Anterioare Despre Universul Cărții
Cine Ma Ajuta Și Pe Mine La Matematica Va Rog Frumos Ofer Coronita
A. Realizează Un Organizator Grafic Prin Care Să Reprezinti Caracteristici Ale Limbii Vorbite şi Ale Limbil Scrise, Selectate Din Cele Mentionate Mai Jos: -semn
Compune Cate O Problema Dupa Fiecare Expresie:a)10×23 400+10×22 500.