RO Study
👤
Naomigoleanu45
Naomigoleanu45
14-01-2024
Matematică
a fost răspuns
ma ajuta cineva te rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Ordonează Cuvintele Pentru A Obține Propoziții:* Silitor, El, Așa, Era, Învățătorii, De, Se Mirau, Încât!* Am, Cadouri, De, Primit, Mea, Minunate, Ziua, Multe
Buna! Ca Sa Inteleg Algoritmul Lui Lee Trebuie Ssa Stiu Algoritmul Fill Sau Invers? :)))) Sunt In Ceata Complet
Fie Triunghiul ABC Echilateral Și Punctele D Aparține AC Și E Aparține BC Astfel Încât AD Congruent BE Să Se Demonstreze Că DE Paralel AB
Realizează O Compunere De Aproximativ 20 De Rânduri În Care Să Povestești O Amintire Din Primii Ani De Copilărie Legată De Lucruri Care Îți Fac Deosebită Plăcer
Ax20-200:2=98+1Dau Coroană
La Un Depozit Erau 12 T De Cartofi Într-o Zi Sau Vândut 20 Q, Iar În Altă Zi Cu 3.000kg Mai Mult. Câte Kg Au Rămas În Depozit?
Dau Coroana Si 28 De Puncte.Materie Clasa A 10 A.Multumesc Anticipat
Urgent! Doua Puteri Sunt Egale Daca: A) Au Baze Diferite, Dar Acelasi Exponent. B) Au Baze Egale, Dar Exponenti Diferiti. C) Au Baze Egale Si Exponenti Egali.
Descoperă În Fiecare Propoziție Alt Cuvânt Care Poate Avea Mai Multe Sensuri Și Alcătuiește Propozitii.: Împărăteasa Haină Are O Haină Roșie. La Mare Am Văzut U
Modul De Formare Al Cuvântului După - Amiază Vă Rog Urgent