RO Study
👤
Malinmaria013
Malinmaria013
14-01-2024
Engleza
a fost răspuns
va rog mult de tot sa ma ajutati
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corinaavea Avea 27 De Margele Rosiisi 32de Margele Galbene.Ea Face Un Corier Pentru Mama,folosind25 De Margele .Cate Margele I-au Ramas? compuneti o Problema
Calculati Probabilitatea Ca, Alegand La Intamplare Una Dintre Submultimile Multimii A={1,2,3,4,5,6,7}, Aceasta Sa Aiba Cel Mult Un Element. Daca Se Poate, Cu Re
Mi-ati Putea Da Cam 3-4 Logo-uri (fara Pepsi, Helo Kitty, Mc Donalds, Kfc, pepsi , Cola,fanta, Alte Sucuri,masini Si Mozilla :)) ) si Sa Imi Ziceti Ce Ar Putea
Care Sunt Formulele Chimice La ioni Poliatomici Care Sunt???
Un Elev Se Culca La Ora 21 Si 15 Min Si Se Trezeste A Doua Zi La Ora 7 Si 5 MinuteCare E Data Exacta A Somnului ?
Stiind Ca Ciocalata Contie : 7% Proteine , 30 % Lipide Si 50% Glucide , Calculati Valoare Energetica A Unei Tablede Dde 100 G CiocolataRepede Va Rog , Aceasta E
Utilizand Instructiunea If Sa Se Scrie Un Program Pt. Urmatoarea Problema: ( C++) Se Citeste De La Tastatura Un Nr. Intreg A. Sa Se Precizeze Daca Este Par Sau
Ce Inseamna A Quoi Ca Chiar Am Uitat,repede!
Varsta Bunicului Este Exprimata Printr-un Numar De Doua Cifre ,cifrele Reprezentand Varstele Celor Doi Nepoti Ai Sai.Daca Suma Celor Trei Varste Este 100 De Ani
3 Pe 5 Apartine Lui E Q Va Rog Imi Tree In O Ora