RO Study
👤
Ale201112
Ale201112
12-01-2024
Limba română
a fost răspuns
Ce este evuarea nationala clasa 6?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Functie Sintactica Au Cuvintele Din Propozitia TOATE OBIECTELE SUNT UN INDRUMAR IN VIATA??
Felul Complementelor Cu Litere Mari : Frunzele Batute DE VANT Freamata , Profesorul Mi-a Spus Ca Sunt Capabil DE EFORT mai Mare
Fais Un Petit Recit A Partir Des Elements Ci-dessous.N'oublie Pas De Parler Du Cadre De L'action.Partir En Week-end ; Oublier Le Portefeuille ; Rentrer Chez Soi
Ajutor! Varog Sa-mi Continuati In 15 Rinduri,povestirea: Era Sfirsit Februarie.intr-o Zi De Vineri,ma Intorceam De La Scoala.ma Gindeam La Ale Mele,fara Sa Obs
Alcatuieste Propozitii in Care:a)cuvintele dimineaza,noaptea,primavara Sa Fie,pe Rind,substantive Si adverbe;b)cuvintele Tare,atent,frumos Sa fie,pe Rind,ad
Puteti Sa-mi Spuneti Forma De Sg A Subst:kiss,drink Party.short?multumesc Anticipat!
Suma A Doua Numere Este 80.Primul Nr Este Suma Dintre Jumatatea Sa Si Cel De-al Doilea Nr.Afla Numerele.
Cum Se Rezolva X+y+z=759 x+y=654 x+z=328
Muzica Pasiunea Sultetului Argumentare Va Rog
Îmi Spune Și Mie Cineva La Acest Exercițiu Răspunsurile ?Model:durere-dureros,dureroasaplânsul-cap-inima-bucuria-gând-