RO Study
👤
Iftodeoctavian29
Iftodeoctavian29
11-01-2024
Matematică
a fost răspuns
va rog !!!!! dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
37 In Doua Trupe De Dans Sportiv Sunt 45 De Copii. Dacă 3 Copii Din A Doua Trupă S-ar Transfera În Prima Trupă, Atunci Diferenţa Dintre Efectivele Celor Două Tr
Propoziții Cu Cuvintele ACUITATE, PERSEVERENTA, SUCCES , REALITATE , LIRIC , ALPINISM, DRAGON , LUNA, UNICITATE , STRĂLUCIRE, MAGIE La Următoarele Graduri S-sub
10. Rezolvă În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuațiile: A)|lx|= 3; B)x+51 = 4; C)\lx - 61 = -5; E) |1-2x = 7; G) |x - 21 + 4 = 6; D) 14-x = 9; F) 1+ |x| = 9; H)-2-
Buna Ziua , Eu Mane Am De Prezentat Descur De 110 Cuvinte La Tema ,,Necisitatea Cumoasterii Unei Meserii,, .Va Rog Mult Ajutatima !!!! *data 27.02.2024Multumesc
Am Nevoie De Ajutor Nu Ma Descurc Deloc Te Rog
Tezeu A Invins Si Alti Monstri Inainte De A Merge In Creta, Asociaza Cuvântul Sinistru Si Expresia Patul Lui Procust Cu Doua Dintre Personajele Prezentate
Incadrati Nuvela "Moara Cu Noroc" De Ioan Slavici In Realism Prin 2 Trasaturi Ale Acestui Curent Literar Si Dezvolt-o Cu Trasaturi Din Nuvela. Dupa Structura De
Aflati Numerele Naturale Mai Mici Decat 1024 Care Au Exact 24 De Divizori
XIV.4.65 Află Câte Cărți Are Ana În Biblioteca Sa Dacă Două Sunt Dicționare, Numărul Cărților De Poezii Este Cât Numărul Dicționarelor Şi Încă Jumătate Din Numă
6. Completați Tabelele De Mai Jos: A) B) A 3 +64 +11 -59-101 0 7 -2 +3 -13 A50+2 11 7 -3 +5 -14+6 -7