RO Study
👤
Ferucristi886
Ferucristi886
11-01-2024
Matematică
a fost răspuns
va rogg dau coroanaaaa
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lungimea Maxima A Unei Coarde In Cercul C(O,r) Este 40. Valoarea Lui R Este:a.80b.40c.20d.10 Va Roggg Dau Coroana Si Cu Rezolvare Completa Va Rog
7, Un Calator Parcurge Un Drum In 3 Zile . In Prima Zi Parcurge O Treime Din Trum , Iar In A Doua Zi O Patrime Din Drumul Ramas . In A Treia Zi Face Ultimii 18
2(3x+1)-2=5(x+2)+x-3
Să Se Stabilească Numărul De Electroni Pentru Elementul Cu Z = 16Va Rog, Dau Coroana!! :(
2. Descoperiți, În Fragmentele De Basm De Mai Jos, Din O. Bîr- Lea, Antologie De Proză Populară Epică, Neologismele Intrate În Limbajul Popular Şi Arătaţi Care
2. Rezolvați Problema Prin Metoda Reducerii La Unitate: 15 Dicționare La Acelaşi Preţ Costă În Total 360 Lei. Cât Vor Costa 7 Dicționare?
Ok, Asta Nu E O Temă, Dar Îmi Dă Cineva Un Sfat?Deci Eu Am Părinții Mai Stricți, Și Îmi Verifică Fiecare Temă, LA ORICE MATERIE. Am Obosit De La Atâtea "scrie M
Calculați Nr De Molecule Care Se Conține În 2,24 L De Clor
5 Recunoaşte Şi Transcrie, Din Fragmentul De Mai Jos, Părţile De Vorbire Indicate. A) Un Pronume Personal, Persoana A III-a, Gen Feminin, Număr Singular → B) Un
Determina Mulțimea T A Soluțiilor Fiecăreia Dintre Următoarele Ecuații:1. X2 - 8x + 17=0