RO Study
👤
Onenormalperson
Onenormalperson
11-01-2024
Germana
a fost răspuns
Hilf mir, bitte. 2A so 2B
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Chiose The Corect Item
Traduceți Textul Din Latina: Tempore Ultimi Etrusci Regis, Tarquinius Iunior, Nobilissimam Feminam Lucretiam, Uxorem Collatini, Violait. Lucretia De Iniuria Mar
Salut, Am Nevoie De Ajutor La Ex. 229
Doresc Sa Știu La Ce Distanță Față De Unghiul De 90 De Grade Se Află Înălțimea De 1.70 Metri. Este Schiță De La Un Acoperiș
Salut, Am Și Eu O Propoziție La Care Trebuie Sa Spun Felul Subordonate. Dau 5stele La Persoana Care Ma Ajuta. "Ca Pentru Autorii Dicționarului Prima Problema Ș
Formulat Propoziții Cu Cuvintele: A Participa, Spirit Civic, Asociere, ONG ( Organizație Neguvernamentală ).VA ROG MULT! DAU COROANA SI 5 STELE!!!!
Calculati A) -27+10-13, B) (-2)x(-7)x(+3):(-6) calculati: [(-3)la Puterea 7]la Puterea 2: (-3) La Puterea 11+(-2)x(-2) La Putera 2X(-2) La Puterea 3:(-2) La Put
Precizează Adjectivul Care Este La Gradul Pozitiv Din Seriile:a) Fin, Mai Înalt, La Fel De Isteț, Mai Puțin Bunb) Deosebit De Frumos, Gingaş, Tot Atât De Linișt
Ce Numere La Ce Putere Dau -9? Urgent
Rezolvati In Multimea Numerelor Intregi Ecuatiile:a)|x|=7b)|x|=|-5|c)|x+1|=3d)|x-2|=3e)|-x+3|=7f)|-2x|+1=15Am Nevoie Neaparat