RO Study
👤
Lucyia
Lucyia
10-01-2024
Matematică
a fost răspuns
urgenttttt!!!! ma poate ajuta cineva???!?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți Mulțimea Literelor Din Care Este Format Cuvântul: Biblioteca, Cinematecă, Actualități! Pls Heeeelp. Nu Înțeleg
Ex 19 Va Rog Frumos !!
O Echipa De Padurari A Plantat 760 De Puieti De Stejari.primii Doi Padurari Au Plantat 280 De Puieti.restul Puietilor Au Fost Plantati In Mod Egal De Alti Pat
Ținând Cont De Ceea Ce Îi Lipsește României În Ceea Ce Privește Fauna Și Flora Scrie Un Text Despre Plantele Și Animalele Tare Preferate Care Nu Există La No
2㏒₂x≤㏒₂16 Urgent.. Va Rog.. Dau Coroanâ
Mam Gîndit La Un Nr. Am Adăugat Cinci Tu Lui Sase Apoi Am Scazut Din Rezultat Produsul Nr.7si8 .apoi Am Obtinut Intritu Lui 3.afla Numaru.
VA ROOOOOOOOOOG IN 3-4 RANDURI
Va Dau Si Un Retineti: Rima Consta In Privirea Sunetelor De La Sfarsitul A Doua Sau Mai Multe Versuri, Incepand Cu Ultima Vocala Accentuata.
In Exteriorul Triunghiului Echilateral Abc Se Construieste Patratul Bcde Cu Bd 6 Radical Din 2 Cm. Notam Cu O Centru Cercului Circumscris Triunghiului abc. A)
Latimea Unui Dreptunghi Reprezinta 1supra 4 Din Lungimea Sa . care Sunt Laturile Dreptughiului ,daca Perimetrul Sau Este De 21150 Kilometri?