RO Study
👤
Corni77
Corni77
09-01-2024
Fizică
a fost răspuns
De calculat viteaza
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Propozitii In Care Cuvintele Rod Port Sare Poarta Matura Roade Sa Fie Mai Intai Predicate Si Dupa Subiecte
Am Nevoie Si Eu De O Poezie De Ziua Profesorului,va Rog Ajutați Ma.
Rewrite The Following Sentences Using The Verbs In Brackets In The Correct From. Add A Preposition Where Necessary. VA ROG. DAU COROANA!
Alexandru Are O Bancnota De 500 Lei . El Dorește Sa O Schimbe In Bancnote De 100 Lei , De 10 Lei Și De 5 Lei . Câte Bancnote De Același Fel Poate Primi ? (găsiț
Un Cristal Are Forma Unei Piramide Regulate Vabcd Cu Baza Abcd Un Patrat Avand Latura Ab=4cm Si Va=6 Cm Calculati a)inaltimea VO A Cristalului b) Aria Triunghi
Dacia Avea Capitala La........ In 1859 Se Infaptuieste....... Principatelor Prin Alegerea Ca Domn A Lui............... Si In Moldova La........., Si In Tara Rom
Cine Mă Ajută Ii Dau Coroana! Este Urgent!!!!!
3. Ai Invățat Că Plantele Şi Animalele Au Comportamente Diferite In Functie De Anotimp. Scrie In Tabelcâte Un Exemplu Care Să Descrie Comportamentul Plantelor Ş
Afla Masa De O Din 148g Lapte De Var (hidroxid De Calciu: Ca(OH)2)
Clonarea Este Procesul Prin Care Dintr-o Singură Celulă Cultivată Se Obține O Colonie De Celule Identice. Adevărat Sau Fals?