RO Study
👤
Alinvirdol053
Alinvirdol053
04-01-2024
Matematică
a fost răspuns
wjjejejrnrnrn5 5bri5b5
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Functie Sinctactica Au Pronumele Interogative: Ce Veste Aiai Aflat? Ce Ai La Gat? Ce Sa Gasesc? De La Cine? Ce-ti Pasa?
Sa Se Afle Varstele A Doua Surori Corina Si Cristina Stiind Ca Acum 3 Ani Varsta Corinei Era De 3 Ori Ma Mare Decat Diferenta Varstelor Lor,iar Peste 5 Ani,suma
Puneti Cat Mai Multe Insusiri Pt. : Poet:mare,vestit copac:falnic,tanar,batran camera: elev: fata:
Analizeaza Morphologic Pronumele Posesive Din Exemplele De Mai Jos : A). ,,Un Curcubeu A-ntins O Punte . Din Casa Ta Pin-la A Mea."
Scuzați-mă Că Pun Această Întrebare Care Nu Are Treabă Cu Temele , Dar Care Este Prograul Care Filmează Ceea Ce Faci Te Telefon ? Scuzați-mă , Am Postat Pe Alt
Descompuneti In Factori Aplicand Formula A^2-b^2=(a+b)(a-b) a)(x-2)^2-3^2 b)(x+1)^2-4^2 c)(2x+3)^2-4 d)(x-1)^2-4^2 e)(3a+b)^2-a^2 f)(7m+n)^2-4n^2 g)(x+y+1)^2-x^
Scrieti Sinonime Lexicale Ale Urmatoarelor Locutiuni Adjectivale: - De Treaba - Cu Capul In Nori - Fara Inima dintr-o Bucata - Intr-o Ureche -batator La Och
Va Rog Ajutatima Acum! 1 Problema Se Pot Pune 55 Portocale In 10 Pungi Astfel In Cat Sa Fie Cel Putin O Por
Ala Valoarea 3×2×c=60, D×5×2=100 Va Rog Sa Ma Ajutati
Suma A Doua Numere Este 857, Iar Diferenta Lor 343. Afla Cele Doua Numere.