RO Study
👤
Ilinca1658
Ilinca1658
02-01-2024
Matematică
a fost răspuns
repede va rog!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Adverbele Din Stirea De Mai Jos Si Aratati Cum S-au Format: Primavara Cad Mari Cantitati De Ploaie, Dar Ieri-dimineata Furtuna Dezlantuita In Comun
Gaseste Numerele Cel Putin Egale Cu 36 Si Cel Mult Egale Cu 43
Pentru A Ridica Uniform Un Corp Cu Masa De 100 Kg ,cu Ajutorul Unui Scripete Mobil ,se Aplica O Forta De:a)980N;b)890N;c)940N;d)490N;e)alte Variante Va Roo
Raluca Si Razvan Au Impreuna 40 De Timbere.Raluca Are Mai Mult Cu 6 Decat Razvan.Scrie Numarul de Timbre Al Fiecarui Copil Rapid
Am Nevoie De Ajutorul Vostru.Trebuie Sa Fac O Compunere In Care Sa Prezint Traditiile Pascale Ca Si Cum As Fi Un Ghid.Ma Poate Ajuta Cineva Cu Cateva Idei? Recu
In Triunghiul ABC Se Cunosc AB=15 ,AC=20 Si BC=25 a)Aratati Ca Triunghiul ABC Este Dreptunghic b)Calculati Sinusul Unghiurilor B Si C c)Det Lungimile Medianei D
Redacteaza Un Text (naratiune) Scurta In Care Sa Folosesti Subiecte Exprimate Si Neexprimate Simple Si Multiple Varog Imi Trebue Urgent
Ajutatima Va Rog!! 1.Baseball Is A Very Popular Sport In The USA,............? 2. Baseball Is A Team Game,............? 3. Hockey, Volleball And Tennis Are All
Heii! Hristos A Inviat! Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu O Compunere In Engleza " Calatorie In Timp" Am Nevoie . Multumesc !
Heii! Hristos A Inviat! Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu O Compunere In Engleza " Calatorie In Timp" Am Nevoie . Multumesc !