RO Study
👤
Chirilarhirii50
Chirilarhirii50
20-07-2023
Matematică
a fost răspuns
va rog prob 85,86 repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Situatii De Folosirea A Numeralelor
Intr-o Familie Cei 4 Copii Sunt Nasuti La 2 Ani Diferenta Unul Fata De Altulcel Mai Mare Este De 2 Ori Mai In Varsta Decat Cel Mai Mic,afla Varstele Copiilor?
Faceti Expansiunea Complementelor Circustatiale De Loc: O Sa-mi Pretec vacanta La Bunici. Am Citit Piesa Pana La Actual Al Doilea .Am Fost Acolo.VA ROG AJUTATI
Ma Ajutati Va Rog La Urmatoarea Problema?:din 56,8 Metrii Liniar De Panza Se Confectioneaza Un Costum Barbatesc Si Unul De Copil.la Cel Barbatesc Se Folosesc 3,
Cum Se Construiesc Propozitii In Care Propozitia Completiva Indirecta Sa Fie Introdusa Prin Conjuctiile Ca,sa,daca,ca Sa si adverbele Relative:unde,cum,cat.
Cum Si-au Servit Tara Fiecare Din Cei Trei Eroi Ai Neamului Romanesc: Stefan Cel Mare,George Enescu Si Constantin Brancusi? Ce Trasaturi Comune Aveau Acesti Ero
Vreau Si Eu Va Rog Frumos Rezumatul Povestii Acul Si Barosul De Ion Creanga , Facut De Voi , Ca Sa Nu Semene Cu Celelalte Din Clasa Si Daca Puteti , Va Rog Sa M
Construiti Enunturi In Care Sa Ilustrezi Sensul Conotativ Al Verbului " A Se Duce " Si Al Substantivului "lectie"
Ce Parti De Vorbire Sunt Cuvintele Un Si O In Contextele:,,A Inceput S-o Sarute Si Pe-o Parte Si Pe alta .'',, Rupeau Pamantul Cu Fuga De La un Gard La altul
(3x6+2x7):8+8x9-47=