RO Study
👤
Booo
Booo
19-07-2023
Matematică
a fost răspuns
sa se calculeze limita
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
EX 1 .La Produsul Numerelor 9 Si 7 Adauga Cel Mai Mic Numar Par Format Din Trei Cifre Diferite . EX 2 . La Catul Numerelor 56 Si 7 Adau
Suma A Doua Numere Este 462.Unul Este Mai Mare Decat Celalalt Cu 112. Care Sunt Numerele.......va Rog Sa Imi Raspundeti Si Sa Imi Si Explicati Ex
Primul Numar Este Egal Cu 60 ,al Doilea Numar Ste De 1,25 Ori .mai Mare .cit Primul ,iar Al Treilea Numar Reprzinta 2 Cincimi Din Al Doilea
URGENT!!! Trebuie De Comentat "Fii Curios...uite-te La Stele, Dar Nu In Jos La Picioarele Tale"
Daca [tex] \frac{x+y}{x-y} = \frac{7}{2} [/tex] Atunci X Pe Y = ?
15+12+13+......+32= Imi Explicati Si Mie Va Rog Cum Se Face Se Aduna Toate Pe Rand Sau Cum?????
Numerele Formate Din:4 Unitati;10 Unitati;14 Unitati
Comentati Afirmatia Autorului Care Spune Ca''umbra Manastirilor"este"prielnica Gindului Ridicat La Cer" PS.text Tiparnite Manastiresti Ajutatima Va Rog Fru
Sa Se Scrie Ca Un Numar Zecimal : 3 Pe 4; 4 Pe 15; 3 Pe 5; 1 Pe 8; 2 Pe 25; 1 Pe 125; 1 Pe 6; 1 Pe 9;
Alegeti Unul Dintre Urmatoarele Proverbe Si Alcatuiti O Surta Poveste, Care Sa Aiba Ca Titlu Proverbul Selectat : Cine Are Carte Are Parte. Nefacand Nimic Te In