RO Study
👤
Sebastian6849
Sebastian6849
19-07-2023
Matematică
a fost răspuns
Vă rog repede. Dau coroană.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A Câta Parte Din Lungimea Râului Plitvice O Reprezintă Cea Mai Mare Cascada Din Rezervație .Va Rog Dau Coroniță La Cel Mai Bun Răspuns!!!
Salut, Am Nevoie De Ajutor. Eu Nu Sunt Cel Mai Bun La Proiect Sub Forma De Afis Si Mi-a Venit O Idee, Sa Scriu Un Mesaj Pentru Personajul Principal Al Carti ,,S
Intr-o Pungă Sunt 3. 1 Supra 2kilograme De Mere Iar În Alta Cu 5 . 3 Supra 4 Kilogramele Mai Mult Catekilograme De Mere Sunt În Cele Două Pungi?dau Coroana♡☆
3 M De Stofa Si 2 M De Pânza Costa 510000 Lei,iar 6 M De Stofa Si 3 M De Pânza Costa 990000 Lei.Cat Costa 4 M De Stofa Si 7 M De Pânza La Un Loc??? Va Rog Frumo
(59 XA+2023):50+2=2760 Valoarea Lui A ?
Alcătuieste Un Text Folosind Doar Urmatoarele Cuvinte : Intr.o ,și, Ma Duc,zi,sa Duc, De-ale ,mamei,afara,capra,copilași ,eu,zise,pe,in,ca,cheama,de,zise,iezii,
Ce Inseamna Mijloace De Caracterizare Ale Personajelor Si Care Sunt Acestea?
B) Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La Nr 12 Si 15 Da Resturle 5 Si Respectiv 8. c) Determinati Cel Mai Mic Nr Natral Care Impartit L
Alcătuieste Un Text Folosind Doar Urmatoarele Cuvinte : Intr.o ,și, Ma Duc,zi,sa Duc, De-ale ,mamei,afara,capra,copilași ,eu,zise,pe,in,ca,cheama,de,zise,iezii,
Aflati Latimea Unui Dreptunghiului Stiind Ca Acesta Are Perimetrul P=3 Dm Si Lungimea Sa Este L=6cm