RO Study
👤
Floroiciprian
Floroiciprian
19-07-2023
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutati maa,multumesc
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ceva Informații Despre Moda În Regatul Unit (adică Fashion) Pt Un Proiect, În Română! VĂ ROG REPEDE! DAU COROANA LA CEI CARE ÎMI SCRIU ÎN MAI PUȚIN DE 20-25 MIN
Demonstrează Că Fragmentul Din Textul Puișorii De Emil Gârleanu Este O Descriere Artistică În Proză Cinci Șapte Rânduri. Asta Este Fagmentul. Sub Lumina Trandaf
Formulează În Scris Enunțuri Care Să Conțină Informațile Cele Mai Importante Din Foecare Fragment.
) Verifică Rezultatele Obținute: ·la Adunare Prin Operația De Scădere. • La Scădere Prin Operatia De Adunare
Redactează În 30-50 De Cuvinte O Compunere Cu Tema ,,planul Pt. Vacanța De Vară" În Care Să Folosiți O Secvență Narativă,una Dialogata Si Una Explicativă;4 Figu
Trebuie Tradus În Engleza: Afara Este Frig. Maine Luam Vacanta.Trebuie Sa Facem Sport
3. Efectuati: 75 4 3 8 D) 9 9 Nin 8 13 ** B) E) H) 37 2.5' 9 5 7) 6 (9) 5 11 F) 85 201m 100 1) 5 10 3 Urgent
18. Vârsta A Patru Tineri Este Reprezentată Prin Numere Consecutive. Știind Că Triplul Sumei Varstei Primilor Doi Este Cu 33 Mai Mare Decât Dublul Sumei Vârstel
Scrie Un Text Cu Titlul Valea Prahovei
Vă Rog Să Îmi Dați Răspunsuri Serioase Am Nevoie De O Poezie Despre O Faptă Bună Mă Duc La Un Concurs Și Nu Am Idee Dau Coroană Doar Că La Cealaltă Întrebare Nu