RO Study
👤
Ionutdya
Ionutdya
19-07-2023
Limba română
a fost răspuns
Va rog ajutatima dau coroana +❤️
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie [EF] Linie Mijlocoe In Triunghiul ABC . E Apartine AB, F Apartine AC . Calculati Lungimile Laturilor BC Si CA Daca a)Ab=6 Cm EF= 3,5 Cm So P Triunghiului AB
Determina Care Sunt Datele De Intrare Si Datele De Iesire Pentru Algoritmul De Preparare A Unui Ceai? Folositi Maxim 5 Pasi. Dau Coroana
Cum S-ar Putea Termina Povestea Lui Cipi ,dupa Plecarea De La Iepure?Scrieti Un Alt Final!Va Rog Repedeeee!!! Dau Coroana+abonare+puncte+❤
Realizeaza O Carte De Indentitate A Unui Personaj Dintr-o Opera Studiatava Roggg
Viteza Cu Care Atinge Solul Un Corp Lasat Liber De La H=0,8 M Este: a)16m/s B)8m/s C)4m/s D)2m/s... VA ROG CAT MAI REPEDE...
Va Rog Cineva Sa-mi Spuna Ce Am Gresit La Programul Meu..imi Zice Ca In Functia Main "n" Este Neinitializat Ceva De Genu'..Va Dau Si Enuntul Problemei: Se Dă Un
Noteza Cete Antonim La Cuvintele Amurgului ,intunecat
Va Rog Frumos! Ofer Coroana
Ne-a Atras Atenția Următorul Fragment Din Textul Citat: ,,exista Unele Cuvinte Care Trebuie Sa Fie Înconjurate De Tăcere Deplina, Ca Sa Aibă Suficient Spațiu, C
Calculați Prin Adunare Repetată De Termeni Egali: A)5 X 27 6 X 69 B) 7 X 53 2 X 37 C) 5 X 34 4 X 66