RO Study
👤
Kriztian
Kriztian
18-07-2023
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor la problema 4
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Transcrie Propozițiile Subordonate Și Precizează Felul Lor: „,Gail Avea Deja Admiratorii Săi, Care-i Mulţumeau pentru Dulciurile Care Cădeau Zilnic Din Cer.'
Să Se Afle Aria Triunghiului Dreptunghic ABC Unghiul A 90°. Dacă Raportul Catetelor Este De 5/12 Și Ipotenuza Cu 3 Cm Mai Mare Decât Cateta Mai Lungă
XIV.2.186 Teo A Citit Jumătate Şi Încă 16 Pagini Dintr-o Carte De Poveşti.Ştiind Că Mai Are De Citit 29 De Pagini, Află Câte Pagini Are Cartea.
Va Rog Cat Mai Repede
Ipotenuza Unui Triunghi Dreptunghic Are 15 Cm Să Se Afle Aria Triunghiului Dacă Cel Mai Mare Divizor Comun Al Lungimilor Catetelor Este 3
La Acest Exercițiu Să Mă Ajutați Vreau Doar Un Exemplu Cum Se Face
Va Rog Sa Imi Rezolvati Cele 3 Ex De La "Aplică"
Un Text Argumentativ În Care Să Argumentezi Dacă Participarea Unui Adolescent La Întâlnirea Cu O Personalitate Culturală Poate Sau Nu Să I Marcheze Devenirea Ul
3. Ce Activități Comune Ați Putea Desfăşura Cu Copiii Dintr-uncentru De Plasament În Săptămâna Şcoala Altfel?repede Vă Rog Frumos!!este Urgent!!!!
În Figura Alăturată Punctele A O Și B Sunt Coliniare Respectiv C O Și D Sunt Coliniare Măsurați Unghiurile Ascuțite Din Desen Ce Constatați Puteți Constata Acel