RO Study
👤
Anaxx12
Anaxx12
05-01-2023
Matematică
a fost răspuns
1 si 2 va rog frumos!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Sensul Afectiv Sau Ironic Al Diminutivelor Din Urmatoarele EnunturiA Devenit Si El Un Actoras La Teartrul NationalFratiorul Meu A Recitat Poezia La A
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate:Am Vorbit Fel De Fel De nimicuri. Mi-a Spus Ca Sunt Un nimeni.Am Cumparat niste Carne.S-au Ascuns care P
Fie Mulţimea A = { -12; +3; 2,94; Radical Din 2; 1/2; 4/2; - Radical Din 3; 0; Π}. Aflati Cardinalul Multimii A Intersectat Cu Q.
1)Determinati Cel Mai Mic Nr Natural Care Impartit Pe Rand La 14,21 Si 35 Da De Fiecare Data Restul 6 Si Caturi Nenule2)Determinati Cel Mai Mic Nr Natural Care
Cum Explic Expresia : sa-ti Faca Haine Calduroase. ?
Transcrie In Spatiul Liber Predicatele Nominale Din Urmatoarele Propozitii:astazi A Fost Mai Cald Ca Ieri.atletul Va Ajunge Campion. Femeia Parea In Etate.cum S
Scrieti Toate Patratele Perfecte Mai Mari De 1500 Si Mai Mici De 2000.
Dupa Ce Cheltuieste 3 Sferturi Din Suma Pe Care O Avea Ionut Mai Are 11 Lei. Calculati Suma A Avut Initial Ionut.Scrierea Sub Forma Zecimala A Nr 10 Intregi 7 Z
Fie Functia F(x)=[tex] X^{2} [/tex] -2x+2. Solutiile Ecuatiei (f·f)(x)=f(x).
Opera George Cosbuc In Miezul Verii.... Extrage Din Text Doua Cuvinte Ce Apartin Campului Lexical (semantic) Al Naturii