RO Study
👤
CorinaIONEL
CorinaIONEL
03-01-2023
Studii sociale
a fost răspuns
CARE ESTE ROLUL PROFESORULUI MODERN
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Crezi Despre Stilul Concis?e Mai Bine Sa Adaugi Sau Sa Tai Din Cuvinte Cand Vrei Sa Rescrii O Lucrare?
Cine Se Pricepe La Fraceza? :D Exercitiul Este :"realisez Un Dossier Avec Les Fiches Des Regions De Votre Pays Selon Le Modele De Gauche". Trebuie Sa Fac Des
Bunica A Pregatit Penru Iarna Suc De Rosii, Pe Care L-a Pus In 12 Sticle De Cate O Jumatate De Litru Si In 10 Sticle De Cate 1 Litru. Cati Litri De Suc De Ros
Puteti Va Rog Sa-mi Explicati Cum Se Rezolva?x^=4
Salut,as Vrea Sa Stiu Cum Se Face Semnificatia Mesajului Unui Text Epic,deoarece Am Vazut Ca Ministerul A Adaugat O Varianta,asemanatoare Cu Ce Ar Putea Da La E
Ce Crezi Despre Stilul Concis?e Mai Bine Sa Adaugi Sau Sa Tai Din Cuvinte Cand Vrei Sa Rescrii O Lucrare?
Suma A 15 Numere Naturale Nenule Este 119.Arata Ca Cel Putin 2 Dintre Aceste Numere Sunt Egale
Exemple De Desene Care Sa Reprezinte Portrete In Creion (cat Mai Multe Exemple).
Adrian Isi Cumpara Un Laptop De 2400 Lei Pe Care L-a Achitat Integral Cu Bancnote De 200 Lei Si De 500 Lei.Daca A Achitat Intreaga Suma Cu 9 Bancnote ,cate Erau
Continua Urmatorul Vers:[cel Putin 6 Versuri] Daca As Fi O Pasare Albastra...