RO Study
👤
Alex3415
Alex3415
03-01-2023
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutati ma :)
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Vrea Sa Imi Faceti Prezentarea Generala , Mesajul Fiulmului Si Prezentarea Actiunii Al Filmului Frumoasa Si Bestia . Le Luati Pe Rand Mai Intai Faceti Prezen
Cate Numere De Forma 35a Sunt Divizibile Cu 3?Si Care Sunt Acestea?
Un Elev A Rezolvat Un Număr De Probleme Astfel: În Prima Săptămână 20% Din Numărul Problemelor, În a Doua Săptămână 25% Din Rest, Iar În A Treia Săptămână
Media Aritmetica A Doua Numere Este 5 Radical Din 7 . Determinati Cele Doua Numere , Stiind Ca Unul Dintre Ele Este De 4 Ori Mai Mare Decat Celalalt
Problema 1 : Afla Numerele X Si Y Stiind Ca : √x^2 +2X + 2 + √4 Y^2-4y +2 =2 Problema 2 : Descompuneti In Produs De Factori : (3x + 2)^2-64 X^2 . Multumesc !
Nopţi De Veghe, Nopţi Cu CerulLimpede Cum E Cleştarul...Umblă Ziua Alb Ca VarulCine V-a-nţeles Misterul!Albe Nopţi De Insomnie,Nopţi De Vis Şi Doruri Pline,Mi-a
Ajutor!!!Va Rog Ajutati-ma Este O Urgenta , Imi Trebuieneaparat !!! 3^{x} + 3^{x+1} +3^{x+2}+3^{x+3}+3^{x+4}=99^{2} 3^{6x+18} + 9^{3x+9} + 27^{2x+6} = 3^{4(x+6
Calculeaza (a-c):10 Stiind Ca A+b=59si Ca B+c=39
Cat Face √5 La Puterea A 3-ea,dar √11 La Puterea A 3-ea.? Va Rog Frumos Sa Imi Explicati Si Mie
Vezi Luna-n CingătoareaAprinsei Bolţi Albastre, Argintul Ei TiveşteŞi Pragul Casei Noastre.Şi Uite, -n Clipa AstaEu Nu Ştiu Ce Mă-ndeamnăSă Simt Întreg AmarulAc