RO Study
👤
Anedelcu778
Anedelcu778
03-01-2023
Limba română
a fost răspuns
Va roggg mult este urgenttt
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continuati Compunerea(15-20 Randuri) : Iarna Trecuta Am Fost La Munte Cu Parintii,vecinii Si Niste Prieteni.Eram In Luna Decembrie,afara Ningea Cu Fulgi MariIMI
Buna Am Si Eu 2 Exercitii: 1) (20 - 16:4) X (-1\2) 2) Un Dreptunghi Care Are Semiperimetru Egal Cu 42 M Are Latimea 75%din Lungime.Aria Dreptung
Tip De Sol In Eurasiea Padurile Foioase
Rezolvati Prin Metoda Substitutiei Ecuatiile : a) 2x+y=0 X-3y=7 b) 4x-2y=0 X-y=-1c) 2x-3y=-3 -x+2y=5 d) 2x-y=-1 3x-2y=0
Alcatiueste Propozitii Cu Cuvintele Odata O Data Intruna Intr-una Deloc De Loc Deoparte De O Parte Altfel Alt Fel Demult De Multrepede Va Rog
Ce Pot Sa Scriu Intr-un Dialog Cu Tema "Eu Sunt Campionul"Trebuie Anume Dialog,nu Monolog.Mersi Anticipat,mii De Pupici:*:*:*:*:*:*
Prezinta In Maxim 5 Randuri Semnificatia Secventei: '' Sa Dezlegam Nodul Misterului Cu Dintii'' (este O Metafora)Multumesc Frumos! :*
De Ce In Timpul Unei Furtuni Este Periculos Sa Te Adapostesti sub Arbori Inalti?
Ajutati-ma Va Rog Mult.De Ce Oceanut Atlantic Are O Lume Organicamai Saraca Comparativ Cu Alte Oceane?:*:*:*
Un Corp A Fost Ridicat Vertical Uniform, Efectuindu-se Un Lucru Mecanic Egal Cu 6 J. Cu Cit A Variat Energia Potentiala A Lui?